Hilton Herbs Feeway Gold

For hester, ponnier og esler

Hilton Herbs Freeway Gold støtter til sunne og effektive luftveier. en motstand mot irriterende stoffer og infeksjoner hele året. Freeway Gold er et raskt absorberende flytende supplement som inneholder urter for å opprettholde et effektivt respiratorisk system. 

Freeway er idellt for hester som blir påvirket av sommerallergener og vinterstøv. 

Hilton Herbs Hoof & Health

Gir en sunn hovvekst, pels og hudkvalitet!

Hilton Hoof & Health gir en allsidig og optimal helse med en balansert blanding av viktige næringsstoffer. Hoof & Health kombinerer tang og rosenkål, som er rike på mineraler som jod, svovel, jern, kalsium, kober, magnesium, og selen samt aminosyrer og vitaminer som Betakroten, B1, B2, C, D og E- Forskingen har bekreftet at god næring spiller en viktig rolle i utviklingen av både sterke, sunne hover og generell helse. 

Husk at god hovvekst er gradvis og tar tid. 

Hilton Herbs Cush X

Ideelt for hester som sliter med å få av seg vinterpelsen og som er diagnosert med Cushings Syndrom 2kg

Hilton Herbs Nav X Gold

Opprettholder et sunt sirkulasjonssystem til bein og lamellene, Ideelt for hester med forfangenhet, hovsenebetenellse og dårlig sirkulasjon. enormt effektivt for vedlikehold av et sunt og effektivt sirkulasjonssystem. 1L

Hilton Herbs DeTox Gold

Detox Gold er formulert til å støtte lever- og nyrefunksjonen til hester, ponnier og esler. 

Detox Gold er en flytende tilsetning som  inneholder urter som melketistelfrø. Ideelt å gi under beitesesong/endringer av fôr og om våren og høsten. 

- Støtter lever-og nyrefunksjon

- Støtter normal eliminering av toxiner

- Støtter normal ormkur

Ved bruk av Detox Gold en måned før bruk av Herb Power eller Hoof & Health kan du oppnå bedre resultater for å opprettholde en sunn pels og hud. 

Hilton Herbs DeTox

Detox som støtter lever, nyre og fordøyelse for hester, ponnier og esler. 

Detox er et tørt supplement som inneholder urter som melketistelfrø og burdock. 

- Støtter lever-og nyrefunksjon

- Støtter normal eliminering av toxiner

- Støtter normal ormkur

 

Ved bruk av Detox Gold en måned før bruk av Herb Power eller Hoof & Health kan du oppnå bedre resultater for å opprettholde en sunn pels og hud. 

Hilton Herbs Gastrix

Gastrix for hester, ponnier og esler er formulert for å opprettholde et sunt fordøyelsessystem og en god PH balanse.

- Gir et effektivt fordøyelssesystem

- Balanserer Ph nivået

- Støtter et optimalt næringsopptak

- Ideelt for hester i stressede miljøer

- Anbefales i forbindelse med ormbehandling 

Det forventes mye av hestene. Hard trening, lange reiser. Noen hester er ikke i stand til å takle alle utfordringer, og vil dermed ikke klare å opprettholde et sunt fordøyelsessystem. 

I disse tilfellene bør du vurdere GastriX. Det kan gi svært alvorlige konsekvenser dersom hesten din over lenger tid har dårlig forføyelse

 

Hilton Herbs Shake No More Gold

Spesielt sammensatt til hester, ponnier og esler for å hjelpe med å opprettholde en sunn motstand mot allergener, irritasjoner og nesebetennelse, uansett årstid.

- Støtter åndedrettsystemet uansett årstid
- Støtter en sunn motstand mot "sommerallergener"

Shake No More Gold er et raskt absorberende supplement som inneholder urter som solhatt, eyebright (øyentrøst) og djevelens klo for å opprettholde en motstand mot sommerirritasjoner. Med økende reduksjon i luftkvalitet og økt dyrking av visse avlinger, blir mange hester mer følsomme. 

Hilton Herbs Bye Bye Itch

Motkjemper sesongvarige hudprobler som sommereksem ol. Opprettholder hud og cellulær integritet og gir en naturlig motstand mot allergener og irritasjoner 2 kg

Hilton Bye Bye Itch Lotion

Beroligende og kjølende lotion mot kløe og irritasjoner. Anbefales å bruke i forbindelse med Bye Bye Itch supplementet 500 ml

Hilton Phytobalm

Perfekt til bruk på mindre sår, kutt, mugg, eksem ol. Lindrer kløe og er mild mot huden. Anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper 130g

 

Hilton Herballs

Urtebriks uten tilsatt sukker, melasse, kunstige smaksstoffer eller fargestoffer, og er en trygg, sunn, måte å belønne hester og ponnier, selv til de overvektige!