Beliggende i hjertet av det beste av de europeiske ‘salt senger «, er Tithebarn UK’s produksjon i sentrum,  ideelt plassert for å utnytte premium salter som er produsert i regionen.
 Med forbindelser som strekker seg over fire generasjoner, har Tithebarn bygget et misunnelsesverdig rykte for kvalitet og resultater.

Tithebarn Rockies er ett kjent merke fra Europa og helt til Sørøst-Asia. Kvalitet har alltid vært nøkkel ordet for selskapets suksess og produktene er alltid laget av de beste råvarene.

Selskapet streber hele tiden etter å perfeksjonere sin blokk produksjon og under strenge kontroller. Med trykk på over 10 000 kilo per kvadratcentimeter under produksjon, kan bare de mest spesialiserte maskiner takle en slik jobb. Selskapet har investert £ millioner i slikt utstyr, og det har vært verdt kostnadene.
Rockies er produsert med en tetthet og hardhet som gjør at de kan tåle de voldsomme værforholdene rundt om i verden.

 Rockies – Hva er det?

Kjent verden over for sin hardhet og værbestandighet, betyr navnet Rockies kvalitet og kostnadseffektivitet. Alle dyr trenger salt. Rockies gir ikke bare salt, men også sporstoffer, noen ganger mineraler og vitaminer, alt etter behov.
Tilgjengelig i 10kg, 5kg eller 2kg størrelser, kan Rockies brukes på beite, paddocker eller i staller.
Det er hull i 10kg og 5kg Rockies som gjør det enkelt å tre på en stang eller rockies holder(Field and Stable block har ikke hull).
2kg steinene har en spesiallaget holder for luftegårder og staller.
Rockies er de hardeste mineral slikkesteinene du kan kjøpe, som betyr at man sparer penger ettersom de takler alle værforhold. Rockies vil vare lenger!