Heidi Bratlie Larsen & "Grålle"

VM 2018
EM 2017
5. plass Saumur CCI*** 2018
4.plass Sopot CIC*** 2018
8 plass Chatsworth CIC*** 2017
En rekke andre internasjonale plasseringer og medaljer i NM og Nordisk lag (og individuelt)
Plasseringer og seiere opptil MB dressur og 135cm sprang
Kvalifisert EM 2019 

Jeg fôrer med Marstall Amino Sport Müsli (som jeg har vært veldig fornøyd med!) og Marstall Mash. Jeg bruker også en del elektrolytter fra Marstall i forbindelse med reise, konkurranse og hard trening.

Linndis Olsen & Stall-K´s Rofino

Mitt navn er Linndis Olsen, 31 år og eier hesten Stall-K’s Rofino. Han kjøpte jeg som fersk 4 åring og sammen har vi nå kommet oss opp i Grand Prix.

Vi har en rekke plasseringer på lilletur nivå med CDI*** Epona som ett høydepunkt! Vi debuterte Grand Prix i april i år og klarte i løpet av sommeren og kvalifisere oss til senior NM og kom der på en sammenlagt 6. plass. Det å utdanne en egen hest til Grand Prix er en drøm og ett stort mål som er nådd.

All hjelp vi får fra Naturlig Hest/Noahs Hage er helt uvurderlig. Rofino har masse god energi og har alltid overskudd til den harde treningen. Marstall Mash er dagens høydepunkt! Han får Marstall Cornmusli, elektrolytter fra Marstall og diverse andre tilskudd fra Höveler. Vi er veldig takknemlige for dette samarbeidet og anbefaler ekspertisen til Naturlig Hest/Noahs Hage til alle som har spørsmål angående for eller tilskudd.

Anine Mørch Aas & Maserati

"Mitt navn er Anine Mørch Aas og jeg rir Maserati. Vi har vært et team i et år nå og wow for et år!! Vi har sammen tatt gull i innendørs NM, Lagsølv i Nordisk, Lagsølv i lag Nm og Sølv i NM! I tillegg har vi plassert oss på internasjonale starter og nasjonale starter. Vi er på det norske landslaget for juniorer.  Maserati er en «eye catching» hest! Han elsker og jobbe, er vakker og har virkelig en wow faktor! 

 Maserati går på en skreddersydd plan fra Noahs hage. Maserati fôres på Marstall Western, Marstall Wiesen Cobs og Marstall Corn Müsli! I tillegg til gode tilskudd for muskelbygging, pels og mage. Han har tidligere slitt med å bli for tynn, så målet har vært å få han opp i vekt. Vi er strålende fornøyde med progresjonen på han, og med hjelp av fantastiske produkter og fôr har han lagt på seg masse og i tillegg bygd mye muskler! Dette har gjort at han har mer overskudd og mer fokusert under ridning! Vi har jevnt prestert utrolig bra denne sesongen, og det tror jeg mye er på grunn av  en god «grunnmur» som maten bygger på.

 Vi er utrolig stolte og takknemlige for å få være en del av teamet!! Og gleder oss til fortsettelsen og videre samarbeid!"