DERBY Dressage

  • for dressurhester
  • sterkt fordøyd korn
  • havrefri oppskrift
  • Nervøse hester
  • høy fordøyelighet
  • leverer mineraler og vitaminer
  • fremmer muskelbygging

Derby Dressage er spesialdesignet for god og positiv ytelse over lengre tid. Derby Dressage havrefrie kornblanding er spesielt godt egnet for dressurhester med stor ytelse på grunn av det meget lettfordøyde korninnholdet. Kombinasjonen av magnesium og verdifulle aminosyrer reduserer nervøsitet og stress. Tilsetningen av vitamin E fremmer muskelbygging under trening. De tilsatte sporelementene som mangan og sink er viktige for enzymdannelsen og støtter dermed stoffskiftet. I tillegg sikrer de spesielle fiberkomponentene og eplepektinene med høyt fiberinnhold en god fordøyelse i tykktarmen, noe som gjør Derby Dressage spesielt fordøyelig.

MJ 12,01 Stivelse: 34% Sukker: 4%

ADMR kompatibel = karensfri

 

Derby Gastro-Sport

For alle magesensitive sports- og fritidshester
Svært lettopptagelig
Pektiner beskytter mageslimhinnen
Reduserte karbohydrater
Lecithin støtter regenerering av slimhinnen
Skånsom mot magen
Kornfritt
Med raps lecithin
DERBY Gastro-Sport er et kornfritt kraftfôr til hester. På grunn av produksjonsprosessen med pelletering fordøyes alle næringsstoffer optimalt og gir minst stress på magen. Den korte eksponeringen for vanndamp under pelleteringsprosessen hygieniserer fôret. Dette gjør DERBY Gastro-Sport spesielt egnet for å sikre jevn fordøyelse hos alle magesensitive hester. Pektinene fra eple og rødbetsmassen er rik på fiber og er derfor en naturlig kilde til råfibre. Pektinene beskytter slimhinnene ved å danne et gelelag. Fosfolipidene som inneholder raps lecitin er en direkte byggestein for alle slimhinneceller i mage-tarmkanalen. Dette støtter naturlig regenerering av slimhinnecellene.
20 kg sekk. 9,1 MJ Stivelse: 6,5 % Sukker: 8,5%
ADMR kompatibel = karensfri

Derby Sport-Musli

For hester med høy ytelse. Inneholder blant annet høykvalitets olje som gir rask tilførsel av energi og næringsstoffer. Musli uten havre med essensielle aminosyrer, vitaminisert og mineralisert.  Høy fordøyelighet

DERBY Sport Muesli er en havrefri müsli som er optimalt tilpasset kravene til hester med høy ytelse. Ved å tilsette essensielle aminosyrer og høykvalitetsolje, tilbyr den en rask tilførsel av energi og næringsstoffer. På grunn av den skånsomme behandlingen av ingrediesens, er den lett fordøyelig og lindrer hestens metabolisme. Tilsetningen av vitamin E og selen fremmer muskelbygging under trening.

11,64 MJ Sukker: 5,42%  Stivelse: 30,46

ADMR Kompatibel = karensfri

Derby saftige rødbetdrops


Den sunne belønningen. Saftige rødbetdrops i 1 kg bøtte.

ADMR kompatibel = karensfri