Personvernerklæring

Vår nettside er driftet av 123hjemmeside.no og følgende personvern gjelder for brukere og besøkende av www.noahshage.no og nettbutikken påwww.noahshage.no:

Denne erklæringen (sammen med våre Vilkår for bruk, våre Retningslinjer for informasjonskapsler og alle andre dokumenter det refereres til her) tar utgangspunkt i hvilken personlig data vi samler fra deg eller du oppgir til oss, og hvordan vi håndterer denne informasjonen.

Denne erklæringen gjelder for hjemmesidene til 123hjemmeside på ulike markeder som er operert av 123hjemmeside.no ApS eller noen datterselskap fra dette (heretter oppgitt som "123hjemmeside" eller "vi"). Vi gir deg denne personvernerklæringen for å informere deg om våre systemer med respekt til hvordan vi samler, bruker og beskytter personlig informasjon om besøkende til og eiere av hjemmesidene våre. Personlig informasjon er informasjon som er personlig identifiserende, som navnet ditt, e-postadressen din, telefonnummeret ditt, postadressen din osv. Ved å bruke hjemmesiden vår og applikasjoner godtar du vilkårene som er angitt i dette dokumentet.

Informasjon om oss:

123hjemmeside.no ApS er registrert i Danmark under organisasjonsnummer 10079861. Adressen til det registrerte kontoret vårt, samt hovedkontoret vårt, er Toldbodgade 31, st. tv, 1253 København K, Danmark.

1. Hva slags data samler vi?

123hjemmeside kan samle og behandle følgende data om deg når du besøker hjemmesiden vår:

* Informasjonen du oppgir ved å fylle ut skjemaer på hjemmesiden vår. Dette inkluderer informasjon som er oppgitt på den tiden vi registrerer at du bruker hjemmesiden vår, abonnerer på tjenesten vår, legger ut materiale eller etterspør andre tjenester, legger til kommentarer, melder deg på nyhetsbrev og kampanjer eller bruker kontaktskjema.

* Et register av all korrespondanse med deg.

* Detaljer om besøket ditt på hjemmesiden vår inkluderer, men er ikke begrenset til, trafikkdata, stedopplysninger, nettlogger eller andre kommunikasjonsdata, enten det er påkrevd for fakturaer eller annet, samt ressursene du har tilgang til.

* Informasjon om du har åpnet og klikket på spesifikt innhold i e-postene vi har sendt til deg.

* Informasjon om datamaskinen din, inkludert IP adressen din, operatør system, nettleser og ID for enheten du bruker, systemadministrasjon og for å rapportere aggregert informasjon til våre annonsører; og informasjon som er samlet fra informasjonskapsler. Vennligst finn mer informasjon om dette under Retningslinjer for Informasjonskapsler. Denne informasjonen gir oss derimot ikke nødvendigvis tilgang til å personlig identifisere deg.

* Informasjonskapsler og lignende teknologier. Når du bruker hjemmesiden vår eller mobile applikasjoner samler vi informasjon via informasjonskapsler og lignende teknologier. For mer informasjon, kan du lese om våre retningslinjer for informasjonskapsler på vår hjemmeside.

123hjemmeside krever ikke at du oppgir personlig informasjon for å besøke hjemmesider hos 123hjemmeside.

Når du registrerer deg host 123hjemmeside, spør vi om:

* Din e-postadresse og grunnen til at du oppretter en ny hjemmeside.

* Tekst, bilder og video til hjemmesiden din.

* Sosiale nettverk. Hvis du velger å logge inn med Facebook eller Google+ Innlogging tillater du 123hjemmeside til å bruke og lagre informasjon relatert til profilen din, som tillater oss å bruke hvilke som helst sosiale medier funksjoner på våre hjemmesider eller applikasjoner. Leverandøren for det sosiale mediet kan sende oss informasjon i samsvar med deres retningslinjer, som kan inkludere navnet ditt, profilbildet, kjønn, venneliste og annen informasjon du har valgt å gjøre tilgjengelig. Annen informasjon om anbefalinger mellom deg og vennene dine kan også bli delt. Vennligst legg merke til at dersom vennene dine på Facebook eller Google+ bruker 123hjemmeside, så kan de ha delt informasjon om deg via Facebook innlogging eller Google+ registrering. Hvis du ønsker å forhindre denne delingen, kan du gjøre dette ved å redigere dine personverninnstillinger gjennom Facebook eller Google+, eller de relevante innstillingene for andre leverandører innenfor sosiale medier.

* Besøke og bruke en nettbutikk: hvis du utfører et kjøp i en nettbutikk på en hjemmeside hos 123hjemmeside, vil vi be om navn og adresse. Hvis du betaler for varene via PayPal, vil vi også samle informasjon for å bekrefte statusen på betalingen og fullføre den. Informasjonen vil bli delt med kunden av 123hjemmeside som administrerer nettbutikken.

* Det er fremhevet om dataen vi ber om er obligatorisk eller ikke.

2. Hvordan samler vi data?

Hovedsakelig ved hjelp av disse to metodene:

Vi samler informasjon gjennom ditt bruk av tjenestene. Med andre ord, når du besøker oss eller bruker våre tjenester, inkludert når du surfer gjennom hjemmesiden din eller en annen brukers hjemmeside, registrerer en kundekonto, er vi klar over det; og vi kan samle og registrere slik bruk, økter og annen relatert informasjon, enten selvstendig eller ved hjelp av tredjeparts tjenester som opplyst om i Avsnitt 5 nedenfor, sammen med bruk av informasjonskapsler eller andre sporingsteknologier, som også er angitt i Avsnitt 5 nedenfor.

Vi samler den informasjonen som du frivillig oppgir til oss. For eksempel så samler vi den personlige informasjonen du oppgir til oss ved å registrere deg til å bruke tjenestene våre; når du logger inn på tjenestene våre via tredjeparts tjenester som Facebook eller Google; når du utfører en betaling og/eller registrerer domener; når du sender inn eller laster opp slik personlig informasjon når du bruker tjenestene våre; og/eller når du kontakter oss direkte.

3. Hvorfor samler vi data?

 • ·         For å gi og drive vår tjeneste for kunder, besøkende og partnere
 • ·         For å gi hjemmesider til besøkende på vegne av kundene våre
 • ·         For å gi assistanse til kundene våre
 • ·         For direkte markedsføringsformål
 • ·         For å vedlikeholde og forbedre sikkerhet og for å gjenkjenne og forebygge misbruk og svindelforsøk
 • ·         For å samsvare med lover og regelverk
 • ·         For å forbedre og utvikle våre tjenester basert på individuelle valg, tilbakemeldinger og mønster som besøkende og kunder har delt

4. Plassering

Den personlige dataen du oppgir til oss blir lagret på våre sikre servere og tjenester. Akkurat nå er serverene våre innenfor det Europeiske Økonomiske Samarbeidsområdet (EØS). Data som vi samler fra deg kan bli overført, og lagret, på et sted utenfor EØS. Denne overføringen kan være til andre medlemmer av 123hjemmeside gruppen, til ansatte eller entreprenører eller tredjeparter slik vi oppgir i denne erklæringen. Da spesielt innholdet på en hjemmeside, som kan bli overført til hvilken som helst person eller enhet som ber om det, da dette er et vanlig og tiltenkt bruksområde for tjenestene, uten noen restriksjoner avhengig av plasseringen deres. Ved å sende inn din personlige data, godtar du denne overføringen, lagringen og behandlingen. Vi kommer til å gjøre alt i vår kraft for å forsikre oss om at dataen din blir behandlet med sikkerhet og i samsvar med denne personvernerklæringen.

Vi kan bli påkrevd av loven til å holde data om deg på en spesifikk beliggenhet avhengig av hvor du går inn på 123hjemmesides tjenester. Uavhengig av beliggenhet hvor dataen din blir lagret, vil vi bruke tilstrekkelige midler til å beskytte sikkerheten rundt den personlige dataen din.

Disse landene kan ha en annen og/eller mindre strenge personvern/databeskyttelse og datasikkerhet enn de i ditt eget land. Som et resultat av dette, kan din personlige informasjon bli utsatt for tilgang fra myndigheter, domstoler eller andre autoritære styrker i de landene i samsvar med lovene i de landene.

5. Tredjepartier

123hjemmeside er partner med flere tredjepart tjenester for å kunne tilby og forbedre våre egne tjenester. Disse inkluderer betalings- og faktureringstjenester, domeneregistre, e-postleverandører, webanalyser, vertstjenester, leveranse av innhold, markedsføring og tjenester for ytelse av data, tjenester for å finne og forhindre svindel, spam og misbruk, elektronisk data og sikkerhetstjenester for databehandling, opptak av økter, i tillegg til juridiske, finansielle og revisjonsrådgivere.

Disse tredjeparts tjenestene kan ha tilgang til eller motta aggregert data om eller personlig data til besøkende, brukere og brukere av brukerne. Denne dataen kan inkludere delvis eller all denne personlige dataen avhengig av den enkelte funksjonen tredjeparten yter, og tredjeparten kan kun bruke denne dataen på grunnlag av deres formål med å stå som tredjepart hos oss.

Vi kan avsløre din personlige informasjon for hvilken som helst av grunnene nevnt ovenfor til hvilket som helst medlem av grupper, som inkluderer våre datterselskaper, vårt ultimate holdingselskap og deres datterselskaper. Dette omfatter også enheter som vi kan erverve som en del av et oppkjøp på et senere tidspunkt.

Vi kan også dele dine personlige opplysninger som svar på fullmakter, rettskjennelser eller rettssaker, eller for å etablere eller utøve våre juridiske rettigheter eller forsvare oss mot rettslige krav, hvis vi har en god tro om at loven krever at vi gjør det, med eller uten varsel til deg.

ICANN regelverk for domeneregistrering:

ICANN-Godkjente Registrarer

Registrant Utdannings Materialer

Registranters goder og ansvarsområder

Retningslinjer, Registreringsavtale og Betingelser for alle typer domener kan sees påwww.ascio.com/policies

6. Sikkerhetstiltak

123hjemmeside har implementert sikkerhetstiltak på grunnlag av å sørge for at data blir behandlet på en måte som sikrer tilstrekkelig sikkerhet av personlig data, inkludert beskyttelse mot uautorisert behandling og mot utilsiktet tap, ødeleggelse eller skade. 123hjemmeside bruker industriens standardmål for å ivareta konfidensiell personlig identifiserende informasjon, inkludert kryptering, brannmurer og SLL (Secure Sockets Layer).

Internettbaserte betalinger og betalingsmåter er under ekstra strenge sikkerhetskrav, og er operert av godkjente tjenesteleverandører som samsvarer med standarder til PCI (Payment Card Industry) og har passende oppsett til å ivareta informasjon.

Fra tid til annen går vi gjennom våre sikkerhetsprosedyrer og evaluerer passende ny teknologi og metoder. I tillegg overvåker vi jevnlig systemene våre for å sjekke etter sårbarheter og angrep, og utforsker nye måter samt tredjeparter for å videre forbedre sikkerheten til våre sikkerhetsrutiner og beskyttelse for våre kunders og besøkendes personvern regelmessig.

Dersom123hjemmeside skulle oppleve et data brudd og informasjonen din skulle være involvert, vil vi kontakte deg dersom det er en risiko for at dataen din kan bli misbrukt, og hvis vi juridisk må gjøre dette. I noen tilfeller vil 123hjemmeside være juridisk påkrevd å kontakte (data) myndigheter når det er brudd på personlig informasjon.

7. Besøkende på kunders hjemmesider

123hjemmeside kan samle, lagre og behandle enkelt upersonlig og personlig informasjon om kunde-besøkende (“kunde-besøkende informasjon”), på vegne av våre kunder som omfatter dem. For eksempel så kan hver kunde importere, samle og administrere kontaktene via hjemmesiden sin og ta i mot bestillinger via nettbutikken sin. Slike kontakter blir deretter lagret hos 123hjemmeside, på vegne av kunden.

I slike sammenhenger, er 123hjemmeside, og skal behandles som en “Data Processor” og ikke som en “Controller” (som begge disse uttrykkene heter i det Europeiske Personverndirektivet) for slik kunde-besøkende informasjon, og er ansvarlig for å samsvare med alle lover og regelverk som gjelder for samling og kontrollering av slik kunde-besøkende informasjon, inkludert all personvern og lover for databeskyttelse til alle relevante jurisdiksjoner.

Du er ansvarlig for sikkerheten, integriteten og autorisert bruk av dine kunde-besøkendes personlig informasjon, og for å få tak i alle godkjennelser og tillatelser som er påkrevd for samlingen og bruken av slik informasjon.

123hjemmeside kan ikke yte juridisk rådgivning til kunder eller kunde-besøkende, men vi anbefaler at alle kunder publiserer og vedlikeholder klare og omfattende personvernerklæringer på kundehjemmesidene sine, i samsvar med gjeldende lover og regelverk, og at alle kunde-besøkende leser gjennom disse erklæringene nøye og sørger for at de godtar dem.

For mer informasjon om hvordan kunde-besøkendes informasjon kan bli håndtert av 123hjemmeside (som kan være relevant for den spesifikke informasjonen du oppgir til og/eller tillatelsen får fra kunde-besøkene dine), se Avsnitt 4, 6 og 9.

Hvis du er en besøkende eller en kunde til noen av våre kunder, vær vennlig å lese følgende: 123hjemmeside har ingen direkte forhold med de individuelle kunde-besøkende og den personlige informasjonen de behandler. Hvis du er en besøkende, kunde eller en kunde av våre kunder, og ønsker å henvende deg eller spørre om noe i forbindelse med din personlige informasjon, kan du kontakte disse kunde(ne) direkte. For eksempel, hvis du ønsker å få tilgang, rette opp i, endre eller slette feil informasjon som er behandlet av 123hjemmeside på vegne av kundene sine, kan du sende en direkte forespørsel til den relevante kunden (som er en såkalt “Controller” av slik data). Hvis du etterspør å fjerne kunde-besøkende personlig informasjon, vil vi svare deg på slike henvendelser innen tretti (30) dager.

8. E-postmarkedsføring

Når du er registrert på våre nyhetsbrev, lagrer vi:

 • ·         Din bruker ID, tid for registrering og din IP adresse. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker, slik at vi kan bekrefte at IP adressen og hjemmesiden tilhører deg.
 • ·         Din e-postadresse.
 • ·         Ditt brukernavn: slik at du enkelt kan logge deg inn på hjemmesiden din fra e-postene vi sender deg.
 • ·         Ditt valg av hjemmeside, f.eks. bedrift eller personlig: slik at vi kan sende deg relevant inspirasjon.
 • ·         Hvordan du bruker nyhetsbrevtjenesten, f.eks. om du åpner, klikker eller melder deg av. Dette for å gi deg relevant informasjon, og for å forstå hvor interessert du er. Hvis du f.eks. ikke åpner noen markedsførings e-poster i løpet av ett år, stopper vi å sende dem til deg.

Vi behandler alltid den personlige informasjonen din ytterst forsiktig. Vi selger den ikke videre til tredjeparter. Du kan selvfølgelig velge å melde deg av når som helst ved å klikke på ‘Meld av’ lenken som kan bli funnet i alle e-postene våre.

Du kan be oss om å slette informasjonen din. Vi kan gjøre dette med mindre vi er pålagt til å holde på den, f.eks. hvis du har betalt for et abonnement i forbindelse med hjemmesiden din.

9. Brukerrettighter

Forespørsel etter informasjon:

Vi vil gjerne informere deg om hvilken personlig informasjon vi har lagret på deg. Denne informasjonen er gratis, skal behandles innen en måned, og er vanligvis sendt til deg via e-post (eller via post ved forespørsel). For å motta gjeldende og detaljert informasjon, må du oppgi detaljer som personlig data eller lignende (hvor det er mulig). For å forsikre oss om at personen som ber om informasjonen nevnt tidligere er den personen de utgir seg for å være, krever vi bevis på identitet. Dette kan være i form av et kopiert identifikasjonsdokument. Vennligst stryk over eventuelle serienummer eller passnummer på slike kopier. Disse kopiene skal kun brukes for å identifisere og behandle forespørselen din.

Korreksjoner, sletting eller blokkering:

I samsvar med Artikkel 26 i Danmarks lov om behandling av personlig data, har du muligheten til å be om at den personlige dataen vi samler om deg kan bli rettet på, slettet eller blokkert. Slike henvendelser kan bli sendt til oss skriftlig per post eller via følgende e-postadresse: complaints@SimpleSite.com

10. Kontakt oss

Hvis det er noen spørsmål om denne personvernerklæringen kan du kontakte oss ved å bruke informasjonen nedenfor.

123hjemmeside.no ApS

Toldbodgade 31, 3. tv

1253 København

Danmark

VAT.no: 27 97 24 54

E-post: kundeservice@123hjemmeside.no